در ادامه درخشش دلاوران ورزش کشورمان ، این بار و در شروع روز سیزدهم همه چشم ها به پاهای دلاوری ست تهرانی تا کاروان ورزش کشورمان را غرق در شادی کند. پس از درخشش شیربچه های ایران از استان های آذری زبان ، شمالی ، فارس ، کردنشین و جنوبی کشورمان حالا نوبت به یکی دیگر از نمایندگان تهرانی کاروان ورزشی کشورمان رسیده تا پیام آور شادی باشد. محمد باقری معتمد ، دلاور رشته تکواندوی ایران که از ظهر پنجشنبه به مصاف حریفان می رود.
محمد باقريمعتمد در حالي امروز اولين حضور المپيكي خود را تجربه ميكند كه با اكثر رقبايش در مسابقات مختلف مبارزه كرده و پيروز از شياپچانگ خارج شده به همين دليل انتظار ميرود اين تكواندوكار محجوب و بااخلاق تهراني با تكنيكهاي منحصر بهفردش در اولين تجربه المپيكي خود به يك مدال خوشرنگ دست پيدا كند و افتخارآفريني ورزشكاران ايراني را در سيامين دوره بازيهاي المپيك تداوم بخشد. معتمد تكواندوكارالمپيكي كشورمان ميگويد: «بعد از المپيك پكن خود را براي كسب مدال در لندن آماده كرده و تمرينات سخت و دشواري را پشتسر گذاشتهام. در اين چهارسال بيشتر وقت خود را در اردوها و با فكر مدال المپيك سپري كردم و البته با فراز و نشيبهاي فراواني روبهرو شدم و به دفعات دچار آسيبديدگي شدم و حالا مصمم هستم تا نتيجه اين سختيها را در لندن برداشت كرده و البته ميخواهم پاسخ اعتماد كادرفني و فدراسيون را با كسب بهترين مدال بدهم و براي اين هدف دشوار انگيزه زيادي دارم و اميدوارم امروز در لندن مبارزات بدون اشتباهي را برگزار كنم و بتوانم نماينده شايستهاي براي ايران باشم.»
كاخ سفيد اعلام كرد كه باراك اوباما رييس جمهور آمريكا ميخواهد پيشنهاد بخشش ماليات مدال آوران اين كشور را به كنگره ارائه دهد.
جاي كارني سخنگوي كاخ سفيد گفت: اوباما معتقد است كه بايد از ورزشكاران مدال آور المپيكي تقدير و حمايت شود، او ميخواهد رهبران دموكرات و جمهوريخواهان را به معافيت ماليات جايزه مدال آوران المپيك لندن متقاعد كند.
اين خواسته اوباما در حالي است كه ورزشكاران آمريكايي هم موظف هستند كه ماليات جوايز خود را در بازيهاي المپيك پرداخت كنند.
كميته ملي المپيك آمريكا براي مدال طلا 25 هزار دلار، مدال نقره 15 هزار دلار و مدال نقره 10 هزار دلار جايزه تعيين كرده است.
بر اساس آخرين بررسيهاي سازمان مالياتي آمريكا ماليات مدال طلا 8986 دلار، مدال نقره 5385 و مدال برنز 3502 دلار خواهد بود.
به نقل از آسوشیتدپرس، مقامات فدراسیون جهانی تکواندو در تلاش هستند تا قانونهای جدیدی برای کمخطرتر کردن این ورزش وضع کنند و یکی از آن قانونها این است که ورزشکاران محکم به سر حریف لگد نزنند.
مقامات فدراسیون جهانی تکواندو برای امنتر کردن این ورزش اخیرا اعلام کردهاند که هر ضربهای که به سر وارد شود، مورد قبول است و لازم نیست حتما ضربه محکمی باشد، بلکه اگر ورزشکار با پایش تنها سر حریف را لمس کند، نیز امتیازی برای وی در نظر گرفته میشود.
رقابتهای المپیک لندن نیز اولین مسابقات است که از این قانون جدید استفاده خواهد کرد. پیش از این بازیکنان باید برای امتیاز گرفتن ضربات قدرتی را به سر حریف وارد میکردند و با لمس سر توسط پا یا ضربات کم قدرت امتیازی دریافت نمیکردند.
این قانون مخالفان و موافقانی در میان ورزشکاران دارد. استیون لوپز دارنده 2 مدال طلای المپیک و 5 بار قهرمانی جهان با انتقاد از این قانون گفت: ضربات تکواندو باید قدرتمند باشند و این قانون مسخرهای است. شاید شما قانون را عوض کنید، اما من مانند سابق با قدرت و سرعت به سر حریفانم ضربه خواهم زد و اگر حریفی بخواهد از این قانون استفاده کند و فقط با لمس سرم از من امتیاز بگیرد، میدانم چگونه او را شکست دهم.
وی ادامه داد: من میخوام طلای المپیک را کسب کنم و هیچ کس نمیتواند جلوی راه من بایستد و رویایم را خراب کند. پس تا جایی که میتوانم محکم ضربه خواهم زد.
گونزالو، تکواندوکار اسپانیایی نیز در این باره گفت: این قانونی است که تکواندوی اصیل را منعکس نمیکند.
مقامات فدراسیون جهانی تکواندو تأکید کردند که این تغییرات برای حفاظت از ورزشکاران وضع شده است. در سالهای اخیر هیئت قانونگذاری قوانینی وضع کرده تا تکواندوکاران امتیازات بیشتری را روی ضربات سر کسب کنند. ورزشکاران 3 تا 4 امتیاز برای ضربات سر و یک تا 2 امتیاز برای ضربات بدن دریافت میکنند و این انگیزهای برای تکواندوکاران است تا بیشتر به سر حریف ضربه بزنند درصورتی که هیچ یک از تجهیزات از جمله محافظ سر و محافظ دهان ورزشکاران تغییری نکرده است.
برزيل - ايتاليا درنيمهنهايي واليبال مردانتيمهاي مدعي بلغارستان، روسيه، برزيل و ايتاليا به مرحله نيمه نهايي واليبال المپيک در بخش مردان راه يافتند. |
مرحله يکچهارم نهايي واليبال قهرماني المپيک لندن در بخش مردان برگزار شد که تيمهاي بلغارستان، روسيه، برزيل و ايتاليا موفق شدند با شکست حريفانشان به مرحله نيمه نهايي اين مسابقات راه يابند.
به گزارش فارس ،نتايج ديدارهاي مرحله يکچهارم نهايي به شرح زير است: ايتاليا 3 - آمريکا صفر ( 28- 26، 25- 20 و 25 - 20) برزيل 3 - آرژانتين صفر( 25 - 19، 25 - 17 و 25 - 20) روسيه 3 - لهستان صفر (25 - 17، 25 - 23 و 25 - 21) بلغارستان 3 - آلمان صفر( 25 - 20، 25 - 16 و 25 - 14) ديدارهاي مرحله نيمه نهايي جمعه به شرح زير برگزار ميشود: بلغارستان - روسيه برزيل - ايتاليا |
به گزارش gol.ir، وی پس از هر پرتاب دستان خود را به نشان دادن عدد 3 بالا می برد تا سومین 3 امتیازی پیاپی خود در کوارتر چهارم را نشان دهد. این پرتاب ها برای رساندن آمریکا به نیمه نهایی المپیک کافی بود. درخشش برایان در این دیدار به حدی بود که حتی تماشاگران استرالیایی نیز به تشویق او پرداخته بودند.
در شبی که لبرون جیمز به عنوان نخستین بازیکن آمریکایی موفق به دو رقمی شدن در 3 قسمت کسب امتیاز، پاس گل و ریباند شد اما داستان بزرگتر احیای برایان بود. قهرمان 5 بار مسابقات NBAدیشب اعلام کرد که تیم آنها توانایی پیروزی بر تیم رویایی 1992 را هم دارد و در بیستمین سالگرد کسب مدال طلای آن تیم وی نمایشی را داشت که رد ادعای او را سخت تر کرد.
در این دیدار لبرون جیمز با کسب 11 امتیاز، 14 ریباند و 12 پاس گل برای آمریکا به آمریکا کمک کرد تا با پیروزی 119 – 86 برابر استرالیا برای سومین بار پیاپی به در نیمه نهایی المپیک به آرژانتین برسد. آرژانتین در نیمه نهایی المپیک سال 2004 موفق شده بود در راه کسب مدال طلا آمریکا را در نیمه نهایی شکست دهد شکستی که آمریکاییها در پکن انتقام آن را گرفتند.
آرژانتین که در یک چهارم برابربرزیل به پیروزی رسیده بود در مرحله گروهی 126 – 97 مغلوب آمریکا شده است. این تیم در یک چهارم نهایی موفق شد برزیل را 82 بر 77 مغلوب کند.
اما در سوی دیگر در نیمه نهایی روسیه و اسپانیا به مصاف هم می روند تا احتمال تکرار فینال پکن در لندن نیز همچنان قوی باشد.
اسپانیا در یک دیدار سنگین و نفس گیر که تا کوارتر سوم هم در نتیجه 43 -43 برابر پیش رفت موفق شد سرانجام با نمایشی حیرت انگیز در کوارتر چهارم به پیروزی برسد.
اسپانیا درکوارتر چهارم 15-6 حریف را شکست داد تا در نهایت 66-59 برابر فرانسه پیروز شده و به جمع 4 تیم برتر المپیک برسد.
روسیه هم در یک دیدار نزدیک سرانجام موفق شد 83-74 لیتوانی را شکست دهد تا همانند تیم والیبالش بتواند به جمع 4 تیم برتر برسد.
رحیم مشایی: طبق دستور رئیس جمهور به عبدولی پاداش یک طلایی را بدهید
پایگاه رسانه ای ریاست جمهوری نوشت:
دفتر رئیس جمهور در نامه ای به امضای اسفندیار رحیم مشایی از وزیر ورزش خواست تا به سعید عبدولی پاداش یک قهرمان طلایی پرداخت شود.
متن این دستور به شرح زیر است:
باسمه تعالی
جناب آقای عباسی
وزیر محترم ورزش و جوانان
با سلام و احترام
نظر به شایستگی های قهرمان کشتی فرنگی کشور جناب آقای سعید عبدولی و درخشش وی در بازیهای المپیک و با توجه به برخورد ناعادلانه ای که نسبت به او انجام شده است، حسب دستور ریاست محترم جمهوری لازم است مدال ایشان طلا محسوب شده و مورد تقدیر شایسته قرار گیرند.
اسفندیار رحیم مشایی
در پایان شب دوازدهم المپیک ۲۰۱۲ لندن کاروان ورزش ایران در رده چهاردهم جدول توزیع مدالها قرار گرفت.
پس ازاینکه در روز یازدهم مسابقات المپیک ۲۰۱۲ لندن ایران با کسب ۴ مدال طلا، ۳ نقره و یک برنز به رده دوازدهم جدول توزیع مدالها رسید، در روز دوازدهم کاروان ورزش کشورمان یک روز آرام را سپری کرد که نتیجه آن حذف تنها نماینده کشورمان در مسابقات بوکس بود تا به این ترتیب کاروان ایران در پایان روز دوازدهم پس از کشورهای هلند و ژاپن تا رده چهاردهم جدول توزیع مدال ها نزول کند.
طی شب های آینده و در شب های پایانی المپیک ۲۰۱۲ لندن، مسابقات کشتی آزاد و تکواندو آغاز خواهد شد که کاروان ایران در این رشتهها شانس مدال و صعود در جدول را دارد. کاروان ایران همچنین با قرار رفتن در رده چهاردهم در بین کشورهای آسیایی، پس از چین، کرهجنوبی، قزاقستان و ژاپن و به لطف نقره های بیشتر نسبت به کره شمالی در رده پنجم قرار گرفت.
در صدر جدول همچنان کشورهای چین، آمریکا و بریتانیا قرار دارند با این تفاوت که آمریکا روز موفقی را از لحاظ کسب کسب مدال سپری کرد و در مجموع مدالها صدرنشین شد. (در پایان المپیک، جدول مدال ها بر حسب ارزش مدال محاسبه می شود، اما جدول بر حسب تعداد مدال نیز به صورت غیر رسمی منتشر خواهد شد.) نکته قابل توجه اینکه در این روز میزبان مسابقات هیچ مدالی را کسب نکرد.
در پایان رقابتهای روز دوازدهم المپیک ۲۰۱۲ لندن ۷۶ کشور صاحب مدال شدهاند که از این تعداد ۳۹ کشور به مدال طلا رسیدند تا یک کشور نسبت به روز گذشته به کشورهای کسب کننده مدال طلا اضافه شود.
چهره 4 تيم پاياني بسکتبال مردان مشخص شدچهره تيمهاي مرحله نيمه نهايي مسابقات بسکتبال المپيک در بخش مردان مشخص شد. |
پيکارهاي بسکتبال المپيک در بخش مردان در مرحله يکچهارم نهايي برگزار شد که در يکي از اين ديدارها، تيم قدرتمند آمريکا مدافع عنوان قهرماني المپيک موفق شد با نتيجه 119 بر 86 استراليا را درهم بکوبد و مقتدرانه راهي مرحله نيمه نهايي شود.
به گزارش فارس ،در ديداري ديگر، آرژانتين با نتيجه 82 بر 77 از سد برزيل عبور کرد تا در مرحله بعد حريف آمريکا شود. فرانسه نيز در ديدار مقابل اسپانيا با نتيجه 59 بر 66 شکست را متحمل شد تا ماتادورهاي اروپا راهي مرحله بعد شوند. روسيه نيز در ديدار مقابل ليتواني با نتيجه 83 بر 74 پيروز شد تا در مرحله نيمه نهايي با اسپانيا روبرو شود. *برنامه ديدارهاي مرحله نيمه نهايي در روز جمعه به شرح زير است: آمريکا - آرژانتين روسيه - اسپانيا |
احسان حدادي که رقابت سختي را براي کسب مدال در رشته پرتاب ديسک پشت سر گذاشت سرانجام موفق شد تا نخستين مدال تاريخ دووميداني ايران را در المپيک به دست آورد.
رییس جمهور به وزیر ورزش و جوانان دستور داد، نظر به شایستگیهای قهرمان کشتی فرنگی کشور و برخورد ناعادلانه با وی در المپیک، مدال عبدولی طلا محسوب شده و مورد تقدیر شایسته قرار گیرد.
به گزارش همراه نیوز به نقل از فارس: رئیس جمهور در دستوری خطاب به وزارت ورزش تأکید کرد که برای تقدیر از قهرمان کشتیفرنگی ایران، نتیجه وی در المپیک مدال طلا محسوب شود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، محمود احمدینژاد برای تقدیر شایسته از قهرمان سعید عبدولی دستوری خطاب به محمد عباسی ابلاغ کرد.
رییس جمهور به وزیر ورزش و جوانان دستور داد، نظر به شایستگیهای قهرمان کشتی فرنگی کشور و برخورد ناعادلانه با وی در المپیک، مدال عبدولی طلا محسوب شده و مورد تقدیر شایسته قرار گیرد.
متن این دستور به شرح زیر است:
جناب آقای عباسی
وزیر محترم ورزش و جوانان
با سلام و احترام
نظر به شایستگیهای قهرمان کشتی فرنگی کشور جناب آقای سعید عبدولی و درخشش وی در بازیهای المپیک و با توجه به برخورد ناعادلانهای که نسبت به او انجام شده است، حسب دستور ریاست محترم جمهوری لازم است مدال ایشان طلا محسوب شده و مورد تقدیر شایسته قرار گیرند.
سعید عبدولی، به دلیل ناداوری در مرحله یکچهارم نهایی رقابتهای کشتیفرنگی از دور بازیهای المپیک حذف شد.
کارنامه نخستين حريفان کرمي و حاجيپورفردا (جمعه) در سومين روز از رقابتهاي تکواندوي المپيک لندن، يوسف کرمي و سوسن حاجيپور نمايندگان ايران خواهند بود که به ترتيب با حريفان اسپانيايي و استراليايي روبه رو مي شوند. |
در وزن 80- کيلوگرم مردان يوسف کرمي فردا ساعت 13:45به مصاف "نيکلاس گارسيا هم" از اسپانيا ميرود که نفر پنجم رنکينگ جهاني در اين وزن است.
به گزارش ايسنا ،اين تکواندوکار بلندقامت 24 ساله اسپانيايي تاکنون بارها مقابل تکواندوکاران ايراني شکست خورده است و شايد همين مساله کار را براي کرمي آسانتر ميکند. اين اسپانيايي سال 2008 در مسابقههاي يونيورسياد بلگراد با نتيجه 8 بر 7 به روحالله طالبي باخت. وي در مسابقههاي انتخابي المپيک لندن در باکو نيز در ديدار نيمه نهايي 7 بر 3 به يوسف کرمي بازي را واگذار کرد. البته اين اسپانيايي در همين رقابتها با "سارمينتو" ايتاليايي هم باخت تا سهميه را نگيرد هرچند در مسابقات قهرماني اروپا که چند ماه بعد برگزار شد با يک شکست و يک پيروزي سهميه حضور در لندن را کسب کرد. مقام هاي گارسيا: قهرمان نوجوانان اروپا در باکو 2005 نقره قهرماني اروپا 2008 نقره قهرماني جهان 2009 دانمارک برنز قهرماني اروپا 2012 خصوصيات فني گارسيا: اين تکواندوکار اسپانيايي از لحاظ تکنيکي در تکواندوي روز دنيا جايگاه خاصي ندارد اما به دليل قامت بلند خود و پاهاي کشيده، به خوبي ميتواند از حريف امتياز بگيرد. در وزن 67- کيلوگرم زنان سوسن حاجيپور ساعت 13 به مصاف "کارمن مارتون" از استراليا ميرود که نفر هشتم رنکينگ جهاني اين وزن است. حاجيپور در صورت پيروزي بر اين حريف به مصاف برنده رقابت "سهام السوالحي" نفر اول رنکينگ جهاني از مصر و "يوهانسون" از سوئد ميرود. مارتون استراليايي 26 ساله مدال نقره جام جهاني 2002 توکيو، برنز نوجوانان آسيا 2001 کره جنوبي، برنز قهرماني جهان 2005 اسپانيا را در کارنامه دارد. اين تکواندوکار استراليايي در بازيهاي المپيک 2008 پکن هم حضور داشت که با يک پيروزي و يک شکست به کار خود پايان داد تا مدالي کسب نکند. مسابقههاي قهرماني جهان در سالهاي 2009، 2011 ، مسابقات انتخابي المپيک در باکو 2011 ، يونيورسياد 2011 شنزن چين هم نتوانست مدالي کسب کند. اين استراليايي در مسابقات قهرماني قاره اقيانوسيه توانست سهميه حضور در المپيک لندن را کسب کند. کارمن مارتون استراليايي در دو سال گذشته در مسابقههاي رسمي مهم که شرکت کرد هيچ مدالي به دست نياورد و آخرين مدالهاي او به سال 2012 در دو تورنمنت هلند و اسپانيا بازميگردد که به ترتيب طلا و برنز کسب کرد. |
من میتونم بازدید وبلاگتونو بترکونم با تبادل لینک
09109977614
09196925799
09377582924
بازم دارم بدم اینا شماره های خودمه بیشتر با دوتای اول تماس بگیرید.
راستی تبلیغات هم پذیرفته میشود بازدید وبلاگمون بالای 2500تا هستش.
در صورت درخواست گذاشتن تبلیغ با شماره های من تماس بگیرید.
رقابتهاي تکواندو در سيامين دوره بازيهاي المپيک 2012 لندن در حالي از امروز چهارشنبه آغاز ميشود که 128 تکواندوکار از 63 کشور جهان براي کسب 32 مدال به رقابت خواهند پرداخت. در زير اشارهاي گذرا به مسابقات تکواندو در ادوار مختلف المپيک و پيکارهاي المپيک 2012 لندن خواهيم داشت:
* تکواندو از بازيهاي المپيک 2000 سيدني وارد المپيک شده و تاکنون 24 مدال طلا، 24 مدال نقره و 32 مدال برنز؛ در مجموع 80 مدال رنگارنگ در سه المپيک متوالي توزيع شده که کره جنوبي با 12 مدال (9 طلا، يک نقره و دو برنز) پيشتاز است، چين با پنج مدال (چهار طلا و يک برنز) بعد از کره جنوبي صاحب بيشترين مدال در مسابقات تکواندوي المپيک شده و چين تايپه نيز هفت مدال (دو طلا، يک نقره و چهار برنز) در اين پيکارها بدست آورده است.
براساس اين گزارش، در رده بندي عملکرد کشورها در مسابقات تکواندوي المپيک آمريکا، کوبا، يونان و استراليا چهارم تا هفتم هستند و تکواندوکاران کشورمان با دو مدال طلا و يک برنز هادي ساعي و تک مدال برنز يوسف کرمي در مکان هشتم جدول مدالآوران اين رقابتها ايستادهاند. گفتني است در مجموع 29 کشور موفق به کسب مدال در مسابقات تکواندوي المپيک شدهاند.
* در ميان 128 تکواندوکاري که در اين دوره از بازيهاي المپيک حضور دارند، سه ورزشکار چهارمين المپيک خود را تجربه ميکنند. "استيون لوپز" از آمريکا، "سارا استيونس" از انگلستان و "الکساندر نيکولاديس" از يونان ورزشکاراني هستند که براي چهارمين بار راهي المپيک شدهاند.
* جوانترين تکواندکار حاضر در لندن کسي نيست جز يک بانوي پانامايي به نام "کارولين کارستنس" با 16 سال سن که در وزن 49- کيلوگرم بانوان به رقابت خواهد پرداخت. استيون لوپز آمريکايي هم که براي چهارمين دوره راهي المپيک شده با 33 سال سن مسنترين ورزشکار اين دوره از مسابقات تکواندوي المپيک محسوب ميشود.
* 11 کشور اولين حضور خود در تکواندوي المپيک را تجربه ميکنند. صربستان، ارمنستان، کامبوج، لبنان، تاجيکستان، گرانادا، جامائيکا، پاناما، ساموا، الجزاير و آفريقاي مرکزي؛ کشورهاي هستند که براي اولين بار در مبارزات تکواندو حضور خواهند داشت.
* چهار تکواندوکار از المپيک نوجوانان سنگاپور راهي اين مسابقات شدهاند. "جيده جونز" از انگلستان، "نورسلطان ماميف" از قزاقستان، "ماريه گباگي" از ساحل عاج و "دانا توران" از لبنان تکواندوکاراني هستند که فرصت حضور در بازيهاي المپيک نوجوانان در سنگاپور را پيدا کردهاند. در اين بين نماينده انگلستان مدال طلا و دو تکواندوکار قزاقستاني و لبناني مدال نقره آن رقابتها را کسب کرده بودند.
* براي اولين بار است که در رقابتهاي تکواندوي بازيهاي المپيک يک دوقلو حضور دارند. "آنا" و "لوکيجا ژانويچ" از کرواسي که موفق به کسب سهميه شدهاند در اين دوره از مسابقات تکواندوي المپيک به مصاف رقباي خود ميروند.
* در ميان تکواندوکاران برتر دنيا نماينده وزن نخست اسپانيا بيشترين امتياز را در جدول بهترينهاي جهان دارد. "خوئل گونزالس"، دارنده دو مدال طلاي جهان با 263 امتياز در صدر رده بندي بهترين تکواندوکاران وزن اول ايستاده است.
* يک زوج اسپانيايي در رقابتهاي تکواندوي المپيک لندن حضور دارند. "صفان خليل" به همراه همسرش "کارمن مارتون" در ميان تکواندوکاران اين دوره به روي "شي هاپ چانگ" ميروند. خليل در وزن 67- کيلوگرم و همسرش 67- کيلوگرم به رقابت خواهند پرداخت.
* روح الله نيکپا از افغانستان براي دومين دوره راهي المپيک شده است. وي که در پکن 2008 اولين مدال تاريخ ورزش کشورش در المپيک را کسب کرد اميدوار است براي دومين بار به اين مهم دست پيدا کند. نيکپا در المپيک قبل به نشان برنز دست پيدا کرد و در اين دوره به احتمال فراوان در دور دوم به مصاف نماينده کشورمان محمد باقري معتمد خواهد رفت.
* در رقابتهاي تکواندوي المپيک لندن 128 تکواندوکار حضور دارند که اروپا با 39 ورزشکار بيشترين نماينده را دارد. قارههاي آسيا با 37 تکواندوکار، آمريکا با 27 ورزشکار، آفريقا با 17 تکواندوکار و اقيانوسيه با هشت ورزشکار در رتبههاي بعدي قرار دارند. از ميان اين 128 ورزشکار، 40 تکواندوکار در ادوار گذشته سابقه حضور حداقل در يک دوره از المپيک را در کارنامه خود دارند.
* قضاوت اين دوره از مسابقات تکواندوي بازيهاي المپيک 2012 لندن برعهده 30 داور بين المللي است که با طي مراحل مختلف موفق به احراز شرايط حضور در اين پيکارها شدهاند. از کشورمان هم شهرام اربابي فرصت حضور در پيکارهاي تکواندوي المپيک سيام را پيدا کرده است. وي تنها داور تکواندو است که در دو المپيک متوالي قضاوت خواهد کرد.
رقابتهاي تکواندوي بازيهاي المپيک 2012 لندن از روز 18 مردادماه با برگزاري رقابتهاي اوزان 58- کيلوگرم مردان و 49- کيلوگرم بانوان آغاز ميشود. محمد باقري معتمد روز پنجشنبه 19 آبانماه، يوسف کرمي به همراه سوسن حاجيپور هم جمعه 20 آبانماه به مصاف رقباي خود خواهند رفت.
پنج بوکسور ، يک شناگر و يک فوتباليست ، ورزشکاران ناپديد شده اي هستند که بيم آن مي رود بنا به دلايل اقتصادي تصميم گرفته اند در اروپا بمانند.
ديويد اوجونگ اعلام کرد دروازه بان ذخيره تيم فوتبال زنان کامرون نخستين ورزشکاري بود که ناپديد شد و پل ادينگه شناگر و پنج بوکسور اين کشور نيز در روزهاي بعد ناپديد شدند و در مسابقات شرکت نکردند.
مسئولان کميته بين المللي المپيک درباره ناپديد شدن ورزشکاران کامروني اظهار بي اطلاعي کرده اند.
مارک ادمز سخنگوي کميته بين المللي المپيک اعلام کرد اين کميته هيچ اطلاعي از اين موضوع ندارد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از يائونده ، نخستين بار نيست که ورزشکاران کامروني در جريان برگزاري رقابت هاي ورزشي بين المللي ناپديد مي شوند.
پيشتر نيز در بازيهاي کشورهاي مشترک المنافع شماري از ورزشکاران کامروني پنهاني هيئت اعزامي ورزشکاران اين کشور را ترک کرده بودند.
به گزارش جوان امروز به نقل از افکارنیوز به نقل از جام نیوز، خودرو "ون" پس از انحراف مسیر به داخل دریاچه ای که محل تمرین بازیهای المپیک در سن دیگو (کالیفورنیا)است فرو رفت و دو دختر بچه داخل ون غرق شدند. با توجه به گزارش واحد گشت بزرگراه کالیفورنیا، راننده ون، "آرلین هرناندز" در روز یکشنبه به خاطر مصرف الکل کنترل خودرو را از دست داده بود.
او و دیگر سرنشین که مرد بود، توانستند خود را نجات دهند، اما بچه ها پس از سقوط به دریاچه داخل "خودروی ون" گیر افتاده بودند، بچه ها نهایتا توسط افسر گشت مرزی، پیش از آنکه نیروهای امداد برسند از آب بیرون کشیده شدند و با امداد هوایی به بیمارستان منتقل شدند، اما جان باختند.
به گزارش دیلی میل، "هر ناندز" ۲۲ساله به دلیل رانندگی در حالت مستی و از دست دادن کنترل ماشین دستگیر شد.
داور فرانسوی مسابقه عبدولی محروم شد
به گزارش رویش به نقل از باشگاه خبرنگاران فدراسیون جهانی کشتی طی حکمی داور مسابقه سعید عبدولی و حریف فرانسوی خود در وزن 66 کیلوگرم را به دلیل قضاوت نادرست محروم کرد.گفتني است، امکان دارد فدراسيون جهاني کشتي براي اين داور بلاروسي جريمه نقدي در نظر بگيرد. |
مدال طلای قهرمان المپیک دزدیده شد
به گزارش رویش به نقل از باشگاه خبرنگاران، پس از اينكه احسان حدادي صاحب مدال نقره شد رقيب اصلي وي رابرت هارتينگ موفق شد مدال طلاي المپيك را از آن خود كند كه ساعاتي بعد وي كه به همراه دوستان خود در مترو حضور داشت در مترو علاوه بر مدال ، كفش ، پيراهن، و حتي آيدي كارت وي را نيز دزديدند با توجه به اينكه براي ورود به دهكده بازي ها وي نياز به آيدي كارت داشت به همين دليل نتوانست وارد محل اسكان ورزشكاران شود به همين دليل ورزشكار آلماني مجبور شد تا شب را در يكي از ايستگاه هاي مترو سپري كرد. |
در فهرست 10 ورزش پر تماشاگر تلویزیونی پیکارهای المپیک، این رشته در رده نخست جای دارد. پس از آن شنا و ژیمناستیک صاحب ردههای دوم و سوم هستند.
فهرست پرمخاطبترین رشتههای ورزشی المپیک به این شرح است:
1-دوچرخه سواری
2-شنا
3- ژیمناستیک
4-وزنهبرداری
5-تیر و کمان
6- والیبال
7- کانو و کایاک
8-رویینگ
9- واترپولو
10- هندبال
پیکارهای لندن 2012 از روز جمعه 6 مرداد شروع شد و تا تاریخ یکشنبه 22 مرداد ادامه خواهد یافت.
احسان حدادي كه رقابت سختي را براي كسب مدال در رشته پرتاب ديسك پشت سر گذاشت سرانجام موفق شد تا نخستين مدال تاريخ دووميداني ايران را در المپيك به دست آورد
حدادي پس از كسب مدال نقره با پرچم ايران در ورزشگاه المپيك لندن و مقابل چشم هزاران نفر از علاقمندان ورزش در اقصينقاط جهان دور افتخار زد و غرور آفريد اما سايت اينترنتي بازيهاي المپيك لندن در حالي كه پنج عكس از هارتينگ آلماني برنده مدال طلاي اين بازيها منتشر كرد هيچ عكسي را از خوشحالي و دور افتخار حدادي منتشر نكرد، اين در حالي بود كه به تدريج 12 عكس از رقابتهاي پرتاب ديسك المپيك روي سايت بازيها قرار گرفت كه علاوه بر عكسهاي هارتينگ عكس دو ورزشكار بريتانيايي و آمريكايي كه در ردههاي پنجم به بعد قرار داشتند نيز منتشر شد!
متاسفانه در حالي كه رسانههاي غربي و به ويژه سايت اينترنتي بازيهاي لندن به نوعي موفقيت احسان حدادي را كمفروغ جلوه دادند، به دليل ناهماهنگي و مديريت ضعيف تيم رسانهاي ايران در لندن هيچ عكسي از دور افتخار حدادي روي سايت كميته ملي المپيك و رسانههاي ايران نيز منتشر نشد.
حتي مسئولان ورزش ايران نيز همگي براي تماشاي رقابت كشتي و وزنهبرداري به سالن اكسل رفتند و به جز رئيس فدراسيون دووميداني و ساير مسئولان اين ورزش كسي از نزديك شاهد عملكرد احسان حدادي و تشويق وي نبود.
حدادي براي نخستينبار در تاريخ ورزش ايران موفق شد تا در رشته دووميداني بازيهاي المپيك به مدال دست يابد و مثلث رشتههاي مدالآور را به مربع تبديل كند.
منبع: ایسنا
علیرضا حقیقی گفت: از رسانهها عذرخواهی میکنم که با یک روز تأخیر روز بزرگ خبرنگار را به آنها تبریک میگویم. خبرنگاران ایرانی بسیار باهوش، زرنگ و افرادی هستند که به کار خود عشق و علاقه فراوانی دارند و باعث شدهاند ورزش ما در المپیک جهش خوبی داشته باشد. همیشه برای خبرنگاران احترام خاصی قائل هستم و سعی کردم از انتقادها و سایر نوشتههای آنها برای رسیدن به موفقیتهای بیشتر استفاده کنم.
وی در خصوص شرایطش در روبینکازان روسیه گفت: شرایطم عالی است. بازی حساسی مقابل تیم دینامو داریم و به همین دلیل کادر فنی به من اعلام کرد پس از این بازی میتوانم به جمع ملیپوشان اضافه شوم.
حقیقی خاطرنشان کرد: بازی بسیار سختی مقابل لبنان داریم. شاید خیلی از کارشناسان و اهالی فوتبال میگویند این بازی راحت است اما در عمل اینطور نیست و از این به بعد تمام بازیهای ما بسیار حساس و سخت است.
دروازهبان روبینکازان روسیه درباره موفقیتهای ورزشکاران ایرانی در المپیک 2012لندن گفت: حضور ایران در رتبه دوازدهم المپیک مردم و علاقهمندان به ورزش در روسیه را شگفتزده کرد. بازیکنان تیم که المپیک را دنبال میکنند به من تبریک میگویند. انشاالله پس از موفقیت کاروان ایران در المپیک نوبت فوتبال میرسد تا با رفتن به جام جهانی دل مردم را شاد کنند.
منبع: فارس
هدايت سه تيم تکواندوي المپيک برعهده مربيان ايرانيهدايت تيمهاي تکواندو سه کشور خارجي در رقابتهاي تکواندوي المپيک 2012 لندن را مربيان ايراني برعهده دارند. |
رقابتهاي تکواندوي المپيک 2012 لندن از امروز چهارشنبه در سالن "اکسل" شهر لندن با پيکارهاي اوزان 58- کيلوگرم مردان و 49- کيلوگرم بانوان آغاز شد.
در اين دوره از مسابقات سه مربي ايراني حضور دارند که عهدهدار هدايت تيمهاي خارجي هستند. مجتبي نظمده، داور و مربي بين المللي کشورمان که قضاوت در بازيهاي المپيک سيدني و چند دور مسابقات جهاني و آسيايي را برعهده داشته، تيم تکواندوي تاجيکستان را در اين دوره از مسابقات المپيک هدايت ميکند. با هدايت اين مربي و مهرداد يوسفي بود که تاجيکستان براي اولين بار موفق به کسب سهميه المپيک در رشته ورزشي تکواندو شد. "آرمن يرميان"، نماينده تيم ملي ارمنستان نيز که سابقه حضور در ليگ ايران را دارد با هدايت پيام خانلرخاني در لندن به مصاف حريفان خود ميرود. خانلرخاني به همراه رحيم صالحي در ليگ برتر ايران با تيم جوانه نتايج خوبي کسب کرده است. براساس اين گزارش، تيم چين تاپيه نيز با مربيگري اميد غلامزاده راهي لندن شده است. اميد که همسري تايواني دارد مدتهاست در اين کشور مربيگري ميکند و درخشش شاگردان او در رقابتهاي قهرماني آسيا باعث شد تا هدايت تيم ملي چين تاپيه در المپيک 2012 لندن به او سپرده شود. غلامزاده، عضو سابق تيم ملي تکواندوي کشورمان است و مدالهاي جهاني و آسيايي نيز در کارنامه دارد. |
به گزارش افکارنیوز به نقل از فارس، حسین گروسی اظهار داشت: ناداوری که در مورد سعید عبدولی و علی مظاهری در بازیهای المپیک اتفاق افتاد، بر هیچ کس پوشیده نیست.
وی تاکید: این ورزشکاران خوب کشورمان به جرم اینکه ایرانی بودن و داشتن عشق به میهن، به حق خود نرسیدند و شاهد بودیم که با ناداوری حق آنها در المپیک ضایع شد.
نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی افزود: متاسفانه در این دوره المپیک شاهد بودیم که ورزشکاران ایرانی با مشکلات بسیاری روبهرو بودند و کسانی که مدال گرفتند، از جان و دل مایه گذاشتند وگرنه غربیها از هر فرصتی برای خوردن حق بچههای ایران استفاده میکردند.
گروسی در پاسخ به این پرسش که آیا برای سعید عبدولی و علی مظاهری که با ناداوری حذف شدند، اقداماتی از سوی فراکسیون ورزش مجلس انجام خواهد شد؟ گفت: از نظر ملت ایران و نمایندگان آنها در خانه ملت، سعید عبدولی و علی مظاهری قهرمان هستند.
وی تاکید کرد: فراکسیون ورزش مجلس پس از پایان المپیک اتفاقات رخ داده در مورد این جوانان را بررسی کرده و به طور قطع ناداوریهای المپیک را جبران خواهیم کرد.
گروسی در پایان اعلام کرد: در تلاش هستیم تا از سعید عبدولی و علی مظاهری در مجلس تقدیر ویژه انجام دهیم.
بسمه تعالی
وزیر محترم ورزش و جوانان
برادر عزیز جناب آقای عباسی
سلام علیکم
همانطور که مستحضرید، مدال آفرینی قهرمانان کشور در عرصه بزرگ المپیک موجبات شادمانی مردم مسلمان ایران را فراهم کرده است. اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی در آن قلب اروپا و به نوا در آمدن سرود غرور آفرین ایران عزیز توسط این غیور مردان تحسین برانگیز است و شور وصف ناشدنی را در دل جوانان ایران زمین بوجود آورده است.
اما باید با همه این خرسندی ها، موجبات تاسف خود را از عدم حمایت های لازم از این ورزشکاران به محضرتان عرض کنیم. حمایت هایی که می توانست افتخار آفرینی چند برابری برای ما به ارمغان آورد. تاسف بار است که هزینه نهایی مدال آوری هر چهار ورزشکار ما در عرصه المپیک به تنهایی حق الزحمه یک فوتبالیست درجه چندم شود .
گمنامی ورزشکاران ساعی و تلاشگر ما در عرصه های ورزشی دیگر به خاطر بلند آوازه کردن طبل توخالی فوتبال، موجبات عدم عدالت در توزیع بودجه های ورزشی و نتیجتا ناامیدی اقشار جوان ورزشی ما را از رشته های غیر فوتبالی فراهم کرده است.
حضور دختران محجبه تیر انداز ما که الگویی برای دختران جهان شدند موجبات عزت ملی اسلامی ماست اما اگر ذره ای از بودجه های میلیاردی فوتبال برای دختران تیرانداز ما در نظر گرفته می شد و یک مربی به همراه آنها می بود شاید ما می توانستیم در آن رشته نیز با مدال به میهنمان برگردیم.
برادر عزیز جناب آقای عباسی
بی شک این نوع مدال آوری در تاریخ ورزشی و المپیکی ما بی سابقه بوده است، اما نباید فراموش کنیم که همه این ها پس از عنایات حضرت حق متعال، نتیجه تلاش و پشتکار ورزشکاران بی ادعای ما بوده است که با کمترین حقوق مزایا و صرفا برای شاد کردن ملت مسلمان قدم در این مسیر گذاشتند.
به نظر حضرت عالی اگر بودجه های میلیاردی که از طریق معاونین شما در فوتبال هزینه می شود؛ ذره ای به سمت دیگر ورزشهای ما گسیل شود افتخار آفرینی ما دو چندان نخواهد شد؟
وزیر محترم ورزش و جوانان
از شما خواستاریم تا با تجدید نظر و حرکت در مسیر باز تعریف گفتمان عدالت ورزشی موجبات قهرمان پروری و مدال آوری های بیشتر را فراهم کنید. قطع به یقین در ذهن و دست و بازوی جوان ایرانی قدرتی است که با برنامه ریزی های اصولی می توان آن را به فعلیت رساند و در صحنه های جهانی با شکوه تر از این ظاهر شد. ایران اسلامی امروز در بالاترین سطح تاریخی خود در المپیک حضور دارد و ما نشان دادیم ایرانی می تواند حتی اگر در محاصره تحریم ها و ناداوری ها باشد باز به افتخار برسد چرا که ما فرزندان حیدر کراریم.
حسبنا الله ونعم الوکیل ،نعم المولی ونعم النصیر
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه شریف
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه خوارزمی(تربیت معلم تهران)
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شاهد
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس
سيد مهدي هاشمي درباره پاداش به تيراندازان المپيكي اظهار كرد: طي جلسهاي كه امروز(چهارشنبه) درهيات رييسه فدراسيون تيراندازي داشتيم قرار شد به الهه احمدي 20 سكه، مهلقا جامبزرگ 10 سكه و ابراهيم برخورداري 5 سكه اهداء شود. همچنين به آقاي لازلو سرمربي تيم ملي تفنگ 10 سكه، خانم هاشمي مربي تيم ملي تفنگ و آقاي چاوا سرمربي تيم ملي تپانچه 5 سكه به عنوان پاداش داده شود.
هاشمي خاطرنشان كرد: جوايز تيراندازان المپيكي طي مراسمي اهداء خواهد شد.
ايران در المپيك لندن با سه سهميه مستقيم حضور پيدا كرد كه الهه احمدي توانست بهترين نتيجه تاريخ تيراندازي ايران را رقم بزند و به مقام ششمي اين بازيها دست پيدا كند. همچنين مهلقاجامبزرگ و ابراهيم برخورداري ديگر نمايندگان ايران در المپيك بودند كه نتوانستند به مرحله فينال راه پيدا كنند.
منبع: ایسنا
کارلوس کیروش پیش از آغاز نشست خبری خود در آکادمی ملی فوتبال ایران از خبرنگاران و عکاسان خواست به احترام مدال آوران و افتخار آفرینی ورزشکاران ایران در المپیک 2012 لندن یک دقیقه بایستند و برای آنها دست بزنند.
نشست خبری کیروش ساعت 18:30 در آکادمی ملی فوتبال آغاز شده است.
منبع: فارس
وي درباره احساسش پس از اين قهرماني بيان كرد: خوشحالترين آدم روي زمين هستم اما از طرف ديگر نيز براي فرنگيكاراني كه مدال نگرفتند، ناراحتم. واقعا اين نتيجه افتخاري براي ورزش ايران بود، چراكه ما هيچوقت در تاريخ المپيك چه قبل و بعد از انقلاب ورزشي نداشتيم كه قهرمان المپيك شود اما فرنگيكاران ما دلاورانه مبارزه كردند و با سه مدال طلا بالاتر از روسيه قهرمان المپيك شدند.
محمد بنا در پاسخ به اين سوال كه هداياي خود را به عبدولي داده بوديد، گفت: من همان اول گفتم كه هر چه ميخواهند به من بدهند به عبدولي بدهند چرا كه او استحقاق مدال طلاي المپيك را داشت. مسئولان بايد بدانند كه نبايد تنها به برندههايشان نگاه كنند. البته با وضعيتي كه در لندن ديدم ميدانم كه هم مردم و مسئولان قبول دارند حق عبدولي خورده شد و مطمئنم نگاه ويژهاي به او دارند چرا كه عبدولي جنگيد البته نظر من اين است كه بايد به تمام ورزشكاران ايران كه واقعا براي مدال جنگيدند نگاه ويژهاي شود.
بنا در پاسخ به اين سوال كه مربي فرانسوي معتقد بود، فن سعيد عبدولي خطا و غيرقابل قبول بوده است، آيا واقعا حركت سعيد خطا بود، تاكيد كرد: اصلا صحت ندارد. سعيد عبدولي فنش كاملا درست بود. فني كه سعيد عبدولي زد از روي لگن حريف فرانسوي بود. در كشتي فرنگي بارانداز از روي پا خطا حساب ميشود اما كار عبدولي خطا نبود. دهها بار چنين فني در المپيك اجرا شد و حتي پايينتر از جايي بود كه عبدولي زد، اما سعيد بايد ميباخت و شكست ميخورد. مطمئن باشيد اگر عبدولي حريف را روي پل هم ميبرد، داور دوباره بازي را برميگرداند و اجازه ميداد تا كشتيگير فرانسوي برنده باشد.
بنا در پاسخ به اين سوال كه شنيده ميشد مدال طلاي المپيك براي كرهاي ها كنار گذاشته بود تصريح كرد: نميتوان اين مسئله را به طور صددرصد تاييد كرد. من به كره و فرانسه كاري ندارم. نظر من اين است كه براي كشتي دنيا سنگين بود كه در يك شب دو فرنگيكار ايراني به فينال برسند، كه اين وضعيت به سعيد عبدولي روي كرد و شانس و قرعه به او خورد تا شكست بخورد. فرانسويها بالاخره به دنبال يك مدال بودند. زماني كه رييس كميته بينالمللي المپيك وارد سالن شد، مشخص بود كه چه برنامهاي دارند. درباره ديدار كره و فرانسه هم بايد بگويم كه در آخرين دقايق مربي فرانسوي اشتباه كرد و اگر اعتراض ميكرد ميتوانست راي داور را به سود خودش عوض كند و برنده باشد، اما شرايط به گونهاي رقم خورد كه فرنگيكار كره جنوبي قهرمان المپيك شد. فرنگيكاري كه حتي به اندازه يك دست سعيد عبدولي نبود.
بنا در پاسخ به اين سوال كه قبل از المپيك گفته بوديد، كارتان در المپيك تمام ميشود، آيا همچنان روي حرفتان هستيد؟ بيان كرد: ميخواهم فردا كه حركت كردم و به ايران آمدم كنار مادرم باشم. مدتي را كنار خانوادهام باشم و به كارهاي شخصيام بپردازم. كشتي براي محمد بنا تمام شد. عاشقانه كشتي را دوست دارم، اما بعد از ده سال خسته شدم و دلم نميخواهد برگردم. از مسئولان نيز ميخواهم كاري نكنند كه شرايط به گونهاي شود كه حال من بدتر شود. واقعا خستهام و شرايط ادامه كار را ندارم، بدون هيچ تعارفي از لطف تمام مردم و كساني كه از من حمايت كردند تشكر ميكنم. هم اكنون نيز همه در سالن بودند و من تنها به هتل آمدم چرا كه ديگر كاري دركشتي ندارم. آرزوي من قهرماني در المپيك بود كه با همكاراني خوب و شاگرداني دلاور به اين آرزو رسيدن سقف آرزوهايم بود و اميدوارم بعد از من جواناني بيايند و اين راه را ادامه بدهند.
بنا ادامه داد: اميدوارم مسئولان غير از بنا اين كادر را حفظ كنند تا ورزشكاران ما بتوانند در زير سايهي آنها كارشان را ادامه دهند. بنا هيچ فرقي با ديگران ندارد. چرا كه خيليها بودند كه براي كشتي فرنگي بيش از من زحمت كشيدند.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا همانند كشتيدوستان خود را "آقاي خاص" كشتي فرنگي ميدانيد يا نه؟ گفت: همانطور كه گفتم بنا هيچ تفاوتي با ديگران ندارد. خيليها در سراسر كشور براي اين كشتيگيران زحمت كشيدند. آقايان نوربخش، اسماعيل نژاد، اسفندياريفر، خيرآبادي، دكتر ساسان و بسياري ديگر از مربيان كشتي بيشتر از من زحمت كشيدند اما چون من سرمربي هستم بيشتر ديده ميشوم.
سرمربي كشتي فرنگي ايران در پايان به ايسنا گفت: دو وزنه بردار ما نيز به همراه احسان حدادي به مدال طلا و نقره رسيدند. كاروان ايران كارستان كرد و اميدوارم اين روند با مدالهاي رنگارنگ براي كشتي آزاد و تكواندو ادامه پيدا كند.
دلجویی احمدینژاد از عبدولی
به گزارش رویش به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، متن این پیام به شرح زیر است: بسم الله الرحمن الرحیم دلاوری تحسین برانگیز جنابعالی در عرصه رقابتهای المپیک موجی از غرور را در جوانان برومند این سرزمین برانگیخت. ملت بزرگ ما با قضاوت درست خود شما را قهرمان مسلم میدان مسابقه اخیرتان می داند و تلاشهای ارزشمند فرزند رشید خود را بزرگ شمرده و قدر می شناسد. راه بسوی سکوی قهرمانی همچنان بر شما گشوده است. خادم ملت ایران محمود احمدی نژاد |
افزودن نظر
ناداوري در حق عبدولي ( کارتون )باتوجه به انتخاب داور بلاروسي شکست سعيد عبدولي از ابتدا برابر کشتي گير فرانسوي قابل پيش بيني بود. |
مارتینتی:عذر خواهی می کنم،داور عامل اصلی حذف عبدولی بود
رییس فدراسیون جهانی کشتی اعتراف کرد که حذف عبدولی به دلیل ناداوری بوده است.
به گزارش خبرآنلاین؛پس از حذف ناعادلانه سعید عبدولی از رقابت های المپیک،مارتینتی در گفت و گو با خبرنگاران ایرانی از قضاوت داور این کشتی ابراز تاسف کرد.
رییس فدراسیون جهانی کشتی(فیلا) ضمن عذر خواهی از همه ایرانی ها به خاطر این ناداوری گفت:«من عذر می خواهم.باید بگویم که داور عامل اصلی حذف کشتی گیر ایران از رقابت های المپیک بود.»
عبدولی بعد از ظهر امروز و با ناداوری در حالی که 2 امتیاز از حریف خودش پیش بود در عین ناباوری از رقابت های المپیک حذف شد.
پدر بهداد سليمي پس از موفقيت پسرش براي دريافت نخستين نشان طلاي وزنهبرداري المپيك لندن ميگويد، بهداد كار بسيار سختي داشت. وي تاكيد دارد كه وزنهبرداري خيلي در زندگي پسرش تاثير گذاشته و ميخواهد كه اين قهرمان فوق سنگين وزنهبرداري ايران پس از كسب اين نشان پا به عرصه مربيگري بگذارد و ديگر وزنه نزند.
بهرام سليمي گفت: بهداد كار بسيار سختي داشت. قهرماني در المپيك كار دشواري است. او روزانه 20 تن وزنه را جابهجا كرد تا قهرمان المپيك شود.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام ، وي ادامه داد: با توجه به توانايي كه در بهداد سراغ دارم، اگر اكنون به سال 83 كه او كارش را در وزنهبرداري آغاز كرد برگردم، باز هم اجازه ميدهم و تشويقش ميكنم كه وزنهبرداري را دنبال كند. وزنهبرداري كاري است كه بهداد سليمي بايد آن را دنبال كند چرا كه استعدادش را دارد.
پدر بهداد سليمي ادامه داد: دوست دارم بعد از كسب طلاي المپيك بهداد مربي شود و ديگر وزنه نزند، چون وزنهبرداري رشته سنگيني است و او فشار بسيار زيادي را تحمل ميكند. دوست دارم زندگي عادياش تحت تاثير قرار نگيرد.
سليمي با تاكيد بر اينكه پسرش براي كسب اين طلا زندگي را به خودش سخت كرده است، ادامه داد: وزنهبرداري خيلي در زندگي بهداد تاثير گذاشته است به طوري كه حتي ديپلم گرفتن او هم به تاخير افتاد. دوست ندارم اين تاثيرات همچنان در زندگياش باقي بماند و از او ميخواهم كه پا به عرصه مربيگري بگذارد.
رییس جمهور با انتشار پیامی قهرمانی بهداد سلیمی و سجاد انوشیروانی را در رقابتهای وزنه برداری سنگین وزن المپیک تبریک گفت.
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی رییس جمهور ،متن این پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
فرزندان حماسه ساز ملت بزرگ ایران، بهداد سلیمی و سجاد انوشیروانی با به فراز آوردن سنگین ترین وزنه های جهان، ضمن کسب مدالهای طلا و نقره، پرچم پرافتخار میهن عزیزمان را در منظر ملتهای جهان به اهتزاز درآوردند.
این پیروزی غرورآفرین را به ایشان، خانواده های محترمشان، کاروان اعزامی، جامعه ورزشی و ملت قهرمان پرور ایران صمیمانه تبریک می گویم و پیروزیهای پی در پی جوانان شایسته ایرانی در عرصه های گوناگون جهانی را در سایه عنایات امام زمان (عج) از خداوند بزرگ خواهانم.
حدادي كه تمام رقبايش را در فينال پيش رو داشت، در كنار ۱۱ پرتابگر ديگر كارش را آغاز كرد.
وي در حركت دوم پرتابي به ميزان ۶۴ متر و ۹ سانتي متر انجام داد.
در ادامه پرتابگران نتوانستند به ركورد حدادي برسند، اما در ادامه هارتينگ با پرتاب ۶۸ متر و ۲۸ سانتي متر از حدادي پيشي گرفت. پرتابگر ايران پرتاب پنجم را خطا كرد و در پرتاب ششم هم خطا كرد و نقره گرفت.
پيش از اين احسان حدادي در رقابتهاي قهرماني جهان در كره جنوبي، موفق شده بود به مدال برنز دست پيدا كند.
پدر احسان حدادي به دنبال كسب تاريخيترين مدال دووميداني ايران در بازيهاي المپيك، گفت: براي من مدال نقره احسان حكم طلا را دارد و اميدوارم پس از بازگشت پسرم به ايران كسي او را به حاشيه نبرد و آزار ندهد.
محمد حدادي در گفتوگو با ايسنا، پس از درخشش فرزندش در رقابتهاي پرتاب ديسك المپيك لندن اظهار كرد: اين موفقيت را به تمام مردم ايران و خانواده دووميداني تبريك ميگويم و خدا را شاكرم كه فرزندم موفق شد در شبي كه همه قهرمانان ايراني افتخارآفرين بودند، نشان نقره را به ارمغان بياورد.
وي با بيان اينكه براي من مدال نقره احسان حكم طلا را دارد، ادامه داد: احسان خيلي سختي كشيده و فشار زيادي را در سالهاي گذشته متحمل شده است. احسان را خيلي به حاشيه بردند و اذيت كردند، اما سرانجام به هدفش رسيد. او كارش را انجام داد، اميدوارم احسان براي همه جوانان الگو باشد.
پدر احسان حدادي با تشكر از كفاشيان، كريمي و داوري ادامه داد: آنها زحمات بسيار زيادي را براي احسان كشيدهاند. داوري در ماههاي اخير تنها حامي احسان بود و به او كمك كرد تا به مدال برسد. برعكس برخي مديران ميگفتند كه مگر حدادي چند مدال ميتواند در المپيك براي ايران بگيرد كه روي او سرمايهگذاري كنيم؟! داوري از پسر ما حمايت كرد.
خدا را شكر ميكنم كه جواب زحماتش را گرفت. اميدوارم وقتي كه برميگردد او را به حاشيه نبرند. احسان را اذيت نكنند و اجازه دهند با آرامش به كارش ادامه دهد. دوست دارم فرزندم به عنوان يك ورزشكار اخلاقمدار الگوي همه جوانان باشد و بتواند باز براي ايران در ميادين مختلف براي ايران افتخارآفريني كند.
وي با يادآوري چگونگي استعداديابي و گرايش احسان به دووميداني گفت: احسان از 9 سالگي انرژي بسيار زيادي از خود نشان داد و به ورزش علاقه داشت. از من نشنيده بگيريد اما او زياد دنبال درس و مدرسه نميرفت. در 9 سالگي معلمهاي ورزشش استعدادش را كشف كردند. او به ورزشهاي همگاني روي آورد و بعد به بازي هندبال پرداخت.
مربيانش ميگفتند كه استعداد عجيبي دارد و ميتواند از كنار يك دروازه توپ را در دروازه ديگر هندبال جاي دهد. اين موضوع باعث شد كه استعدادش در رشتههاي پرتابي شناخته شود و به اردوهاي مختلف دعوت شود. ما هم به عنوان پدر و مادرش ديديم كه استعداد و علاقه به ورزش دارد و بنابراين از او حمايت كرديم و هركاري كه ازدستمان برميآمد برايش انجام داديم.
پدر احسان حدادي اضافه كرد: هر بچهاي به موضوعي علاقه دارد. ما احسان را مجبور نكرديم كه درس بخواند اما هميشه از او حمايت كرديم و او با پشتكار به ورزش ادامه داد. اولين باري كه از ته قلب مرا خوشحال كرد، كسب مقام در مسابقات جوانان اوكراين بود كه ركورد ايران را شش متر جابهجا كرد. بعد هم در مسابقات قهرماني جوانان جهان در ايتاليا درخشيد و پس از آن در مسابقات مختلف افتخارآفرين شد.
وي درباره رابطه پدر و فرزندياش با احسان گفت: رابطه من و با احسان رابطه پدر و فرزندي نيست. ما از هر دوستي با هم رفيقتريم. فكر نميكنم مسالهاي باشد كه او از من پنهان كند. هر مشكلي كه داشته باشد، در ابتدا با من درددل ميكند.
وي درباره تفريحات فرزندش يادآور شد: باور كنيد احسان تا اين سن تفريح خاصي نداشته و فقط ورزش كرده است. عشق او فقط ورزش است و هميشه دنبال كار خود و فعاليت حرفهاي بوده است.
محمد حدادي اضافه كرد: هركس به مدال المپيك ميرسد، قطعا لطفا خدا شامل حالش بوده است. به همه خانوادههايي كه فرزندان مستعدي در رشتههاي ورزشي دارند، اجازه دهند در فضاي آموزشي مناسب قرار بگيرند و از فرزندانشان حمايت كنند تا موفق شوند.
محمد بنا در گفتوگوي اختصاصي با خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به لندن، اظهار كرد: پيش از اينكه به لندن بياييم، گفته بودم شش دلاور داريم كه همه آنها به دنبال قهرماني هستند. ما شش شانس مدال بوديم كه براي كسب آنها تلاش كرديم. حتي ميدانستيم در شرايط خاص شايد اجازه ندهند مدال بگيريم، كشتيگيران ما جنگيدند و مبارزه كردند. خوشبختانه سه مدال طلا به كاروان ايران اضافه شد و به نظر من سعيد عبدولي نيز حقش بود كه طلايي باشد. حبيب اخلاقي و بشير باباجانزاده نيز دلاورانه جنگيدند و در مجموع عملكرد خوبي داشتيم. اين قهرماني و سه مدال طلا را به مردم ايران تبريك ميگويم كه هميشه از ما حمايت ميكردند.
وي درباره احساسش پس از اين قهرماني بيان كرد: خوشحالترين آدم روي زمين هستم اما از طرف ديگر نيز براي فرنگيكاراني كه مدال نگرفتند، ناراحتم. واقعا اين نتيجه افتخاري براي ورزش ايران بود، چراكه ما هيچوقت در تاريخ المپيك چه قبل و بعد از انقلاب ورزشي نداشتيم كه قهرمان المپيك شود اما فرنگيكاران ما دلاورانه مبارزه كردند و با سه مدال طلا بالاتر از روسيه قهرمان المپيك شدند.
محمد بنا در پاسخ به اين سوال كه هدايايخود را به عبدولي داده بوديد، گفت: من همان اول گفتم كه هر چه ميخواهند به من بدهند به عبدولي بدهند چرا كه او استحقاق مدال طلاي المپيك را داشت. مسئولان بايد بدانند كه نبايد تنها به برندههايشان نگاه كنند. البته با وضعيتي كه در لندن ديدم ميدانم كه هم مردم و مسئولان قبول دارند حق عبدولي خورده شد و مطمئنم نگاه ويژهاي به او دارند چرا كه عبدولي جنگيد البته نظر من اين است كه بايد به تمام ورزشكاران ايران كه واقعا براي مدال جنگيدند نگاه ويژهاي شود
بنا در پاسخ به اين سوال كه مربي فرانسوي معتقد بود، فن سعيد عبدولي خطا و غيرقابل قبول بوده است، آيا واقعا حركت سعيد خطا بود، تاكيد كرد: اصلا صحت ندارد. سعيد عبدولي فنش كاملا درست بود. فني كه سعيد عبدولي زد از روي لگن حريف فرانسوي بود. در كشتي فرنگي بارانداز از روي پا خطا حساب ميشود اما كار عبدولي خطا نبود. دهها بار چنين فني در المپيك اجرا شد و حتي پايينتر از جايي بود كه عبدولي زد، اما سعيد بايد ميباخت و شكست ميخورد. مطمئن باشيد اگر عبدولي حريف را روي پل هم ميبرد، داور دوباره بازي را برميگرداند و اجازه ميداد تا كشتيگير فرانسوي برنده باشد.
بنا در پاسخ به اين سوال كه شنيده ميشد مدال طلاي المپيك براي كرهاي ها كنار گذاشته بود تصريح كرد: نميتوان اين مسئله را به طور صددرصد تاييد كرد. من به كره و فرانسه كاري ندارم. نظر من اين است كه براي كشتي دنيا سنگين بود كه در يك شب دو فرنگيكار ايراني به فينال برسند، كه اين وضعيت به سعيد عبدولي روي كرد و شانس و قرعه به او خورد تا شكست بخورد. فرانسويها بالاخره به دنبال يك مدال بودند. زماني كه رييس كميته بينالمللي المپيك وارد سالن شد، مشخص بود كه چه برنامهاي دارند. درباره ديدار كره و فرانسه هم بايد بگويم كه در آخرين دقايق مربي فرانسوي اشتباه كرد و اگر اعتراض ميكرد ميتوانست راي داور را به سود خودش عوض كند و برنده باشد، اما شرايط به گونهاي رقم خورد كه فرنگيكار كره جنوبي قهرمان المپيك شد. فرنگيكاري كه حتي به اندازه يك دست سعيد عبدولي نبود.
بنا در پاسخ به اين سوال كه قبل از المپيك گفته بوديد، كارتان در المپيك تمام ميشود، آيا همچنان روي حرفتان هستيد؟ بيان كرد: ميخواهم فردا كه حركت كردم و به ايران آمدم كنار مادرم باشم. مدتي را كنار خانوادهام باشم و به كارهاي شخصيام بپردازم. كشتي براي محمد بنا تمام شد. عاشقانه كشتي را دوست دارم، اما بعد از ده سال خسته شدم و دلم نميخواهد برگردم. از مسئولان نيز ميخواهم كاري نكنند كه شرايط به گونهاي شود كه حال من بدتر شود. واقعا خستهام و شرايط ادامه كار را ندارم، بدون هيچ تعارفي از لطف تمام مردم و كساني كه از من حمايت كردند تشكر ميكنم. هم اكنون نيز همه در سالن بودند و من تنها به هتل آمدم چرا كه ديگر كاري دركشتي ندارم. آرزوي من قهرماني در المپيك بود كه با همكاراني خوب و شاگرداني دلاور به اين آرزو رسيدن سقف آرزوهايم بود و اميدوارم بعد از من جواناني بيايند و اين راه را ادامه بدهند.
بنا ادامه داد: اميدوارم مسئولان غير از بنا اين كادر را حفظ كنند تا ورزشكاران ما بتوانند در زير سايهي آنها كارشان را ادامه دهند. بنا هيچ فرقي با ديگران ندارد. چرا كه خيليها بودند كه براي كشتي فرنگي بيش از من زحمت كشيدند
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا همانند كشتيدوستان خود را "آقاي خاص" كشتي فرنگي ميدانيد يا نه؟ گفت: همانطور كه گفتم بنا هيچ تفاوتي با ديگران ندارد. خيليها در سراسر كشور براي اين كشتيگيران زحمت كشيدند. آقايان نوربخش، اسماعيل نژاد، اسفندياريفر، خيرآبادي، دكتر ساسان و بسياري ديگر از مربيان كشتي بيشتر از من زحمت كشيدند اما چون من سرمربي هستم بيشتر ديده ميشوم.
سرمربي كشتي فرنگي ايران در پايان گفت: دو وزنه بردار ما نيز به همراه احسان حدادي به مدال طلا و نقره رسيدند. كاروان ايران كارستان كرد و اميدوارم اين روند با مدالهاي رنگارنگ براي كشتي آزاد و تكواندو ادامه پيدا كند.
منبع:ایسنا
بهداد سليمي با بيان اينكه واقعا از كسب نشان طلا و نقره سنگين وزن المپيك خوشحالم، اظهار كرد: من و سجاد انوشيرواني خيلي زحمت كشيديم. خيلي درد كشيديم. خيلي فشار تحمل كرديم. خيلي زجر كشيديم. خدا را شكر كه با شادي نتيجه گرفتيم.
دارنده نشان طلاي رقابتهاي جهاني پاريس با بيان اينكه اولويت براي من كسب نشان طلا بود، خاطرنشان كرد: ميخواستم طوري برنامهريزي كنم كه بهترين عملكرد را داشته باشم، ميدانستم كه حريف روس يك ضرب زن خوبي است. ميخواستم فاصلهام را با او حفظ كنم و در حركت دو ضرب پيش بيفتم كه خدا را شكر اين اتفاق افتاد.
وي در پاسخ به اين پرسش كه چرا به ركورد المپيك حمله نكردي؟ گفت: در المپيك نشد كه اين اتفاق بيفتد. انشاءالله در مسابقههاي بعدي اين كار را ميكنم. بايد ديد در مسابقههاي آتي چه پيش ميايد.
قويترين مرد جهان در پاسخ به اين پرسش كه از اينكه به يكي از شعارهاي المپيك (قويترين) دست پيدا كردي، چه احساسي داري؟ اظهار كرد: جز اينكه ميتوانم بگويم بسيار خوشحالم، چيز ديگري نميتوانم بگويم. مردم ايران واقعا غوغا كردند. دست شان درد نكند كه مقابل منزل پدرم حضور يافتند و من را دعا كردند. هر چقدر تشكر كنم كم است.
سليمي درباره عملكرد تيم 6 نفره وزنهبرداري كه به كسب چهار مدال منتهي شد، خاطرنشان كرد: هر 6 وزنهبردار ايران فقط و فقط به مدال فكر ميكردند، از نظر من توانايي اين تيم كسب 6 مدال بود. سهراب مرادي و سعيد محمدپور هم لياقت كسب مدال را داشتند، بهترين نتيجه ما كسب دو نشان طلا در بازيهاي المپيك سيدني بوده اما در لندن از نظر تعداد مدال با چهار نشان بهترين نتيجه ممكن را گرفتيم.
قويتر مرد جهان در پايان با بيان اينكه همه مردم از من توقع كسب طلا داشتند، يادآور شد: توقعات مردم و مسئولان، فشار بسيار زيادي را به من وارد كرد. همه ميخواستند كه قهرمان شوم، به همين دليل اول در المپيك برايم مهم بود كه طلا بگيرم و بعد براي ركوردزني اقدام كنم. در اين مسابقهها اين اتفاق نيفتاد اما براي مسابقههاي بعدي برنامهريزي جديتري ميكنم كه اين اتفاق بيفتد.
سليمي در پاسخ به اين سوال كه پس از اينكه قهرمان آسيا، جهان و المپيك شدي آيا حالا خود را قويترين مرد جهان ميداني؟ گفت: اين طور نيست. معيار قويترين مرد جهان بودن تنها وزنه بلند كردن نيست. من فقط ميخواهم در وزنهبرداري موفق باشم.
منبع:ایسنا
خانه احسان حدادي دیروز شاهد حضور هواداران و اعضاي خانواده و فاميلهاي دور و نزديك بود كه براي موفقيت وي در رقابتهاي المپيك دعا ميكردند.
پدر و مادر احسان حدادي در تمامي دقايق امشب دستهاي خود را به سمت آسمان بالا برده بودند و موفقيت همه ورزشكاران را آرزو ميكردند. آنها از تلويزيون شاهد اين رقابت بودند و وقتي كه حدادي نخستين پرتاب خود را 68.18 پرتاب كرد، جمعيت حاضر در منزل او به هوا پريدند و با فريادهاي ممتد و ذكر صلوات فرزند خود را تشويق كردند.
مادر احسان از حاضران خواست با توجه به تداخل ايام شب قدر از دست زدن خودداري كنند و با ذكر صلوات و ذكر يا علي و ياحسين احسان را تشويق كنند. در نهايت در حالي كه شبكه تلويزيوني سيما به طور همزمان مسابقههاي كشتي، پرتاب وزنه و دوي 800 متر را پوشش ميداد، خانواده حدادي براي ساير قهرمانان ايراني دعا كردند.
خانواده حدادي زماني كه بهداد سليمي و سجاد انوشيرواني توانستند مدال طلا و نقره وزنهبرداري را كسب كنند، شادمان شدند. همچنين وقتي احسان حدادي براي پرتاب وزنه به محل مسابقه رفت آنها دعا كردند كه فرزندشان بتواند براي ايران افتخارآفرين باشد. اين در شرايطي بود كه كوچكترين عضو خانواده حدادي كه خواهر زاده او بود و تنها چند ماه داشت، شاهد عملكرد دايي خود در بازيهاي المپيك بود.
در نهايت احسان حدادي موفق شد تا نخستين مدال دووميداني ايران را در المپيك به كسب كرده و با پرچم ايران دور افتخار بزند.
احسان حدادي موجب شادي خانوادهاش شد به طوري كه در پايان مسابقه اعضاي خانواده همديگر را در آغوش گرفتند و به پدر و مادر حدادي تبريك گفتند. از سوي ديگر تلفن حدادي مدام مشغول بود و دوست و آشنا براي گفتن تبريك به آنها زنگ ميزدند.
رشيديان دبير فدراسيون دووميداني هم براي تماشاي عملكرد احسان حدادي به خانه او آمده بود تا عملكرد فرزند رشيد ايرانزمين را تماشا كند.
همچنين پدر احسان حدادي پس از موفقيت فرزندش با پخش شيريني از حاضران پذيرايي كرد.
منبع:ایسنا