پدر بهداد سليمي پس از موفقيت پسرش براي دريافت نخستين نشان طلاي وزنهبرداري المپيك لندن ميگويد، بهداد كار بسيار سختي داشت. وي تاكيد دارد كه وزنهبرداري خيلي در زندگي پسرش تاثير گذاشته و ميخواهد كه اين قهرمان فوق سنگين وزنهبرداري ايران پس از كسب اين نشان پا به عرصه مربيگري بگذارد و ديگر وزنه نزند.
بهرام سليمي گفت: بهداد كار بسيار سختي داشت. قهرماني در المپيك كار دشواري است. او روزانه 20 تن وزنه را جابهجا كرد تا قهرمان المپيك شود.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام ، وي ادامه داد: با توجه به توانايي كه در بهداد سراغ دارم، اگر اكنون به سال 83 كه او كارش را در وزنهبرداري آغاز كرد برگردم، باز هم اجازه ميدهم و تشويقش ميكنم كه وزنهبرداري را دنبال كند. وزنهبرداري كاري است كه بهداد سليمي بايد آن را دنبال كند چرا كه استعدادش را دارد.
پدر بهداد سليمي ادامه داد: دوست دارم بعد از كسب طلاي المپيك بهداد مربي شود و ديگر وزنه نزند، چون وزنهبرداري رشته سنگيني است و او فشار بسيار زيادي را تحمل ميكند. دوست دارم زندگي عادياش تحت تاثير قرار نگيرد.
سليمي با تاكيد بر اينكه پسرش براي كسب اين طلا زندگي را به خودش سخت كرده است، ادامه داد: وزنهبرداري خيلي در زندگي بهداد تاثير گذاشته است به طوري كه حتي ديپلم گرفتن او هم به تاخير افتاد. دوست ندارم اين تاثيرات همچنان در زندگياش باقي بماند و از او ميخواهم كه پا به عرصه مربيگري بگذارد.
برنامه مسابقات ورزشکاران ایرانی تا پایان المپیک
چهارشنبه ۱۸ مرداد (۸ آگوست) ورزشکاران ایرانی در این روز رقابت ندارند.
پنج شنبه ۱۹ مرداد (۹ آگوست)
ساعت ۱۲:۴۵: تکواندو وزن ۶۸ کیلوگرم – محمد باقری معتمد (ورزشگاه ExCel)
جمعه ۲۰ مرداد (۱۰ آگوست)
ساعت ۱۲:۳۰ : تکواندو وزن ۸۰ کیلوگرم مردان، یوسف کرمی و ۶۷ کیلوگرم زنان سوسن حاجی پور (ورزشگاه ExCel)
ساعت۱۳:۴۲: قایقرانی کایاک۲۰۰ مترزنان – آرزو حکیمی (ورزشگاه Eton Dorney)
ساعت ۱۶:۳۰: کشتی آزاد وزن ۵۵ کیلوگرم حسن رحیمی و ۷۴ کیلوگرم صادق گودرزی (ورزشگاهExCel)
شنبه ۲۱ مرداد (۱۱ آگوست)
ساعت ۱۶:۳۰: کشتی آزاد وزن ۶۰ کیلوگرم مسعود اسماعیل پور، وزن ۸۴ کیلوگرم احسان لشگری و ۱۲۰ کیلوگرم کمیل قاسمی (ورزشگاه ExCel)
یکشنبه ۲۲ مرداد (۱۲ آگوست)
ساعت ۱۲:۳۰ صبح: کشتی آزاد وزن۶۶ کیلوگرم مهدی تقوی و ۹۶ کیلوگرم
نشسته ایم و با خوشحالی منتظر هستیم تا مسابقات وزنه برداری 105+ را از شبکه 3 تماشا کنیم که یکهو ارتباط مستقیم می زنند و در کمال تعجب متوجه می شویم قرار است این بازی از داخل استدیویی از لندن گزارش شود!
سئوال اساسی اول: به نظر شما وقتی که قرار نیست مسابقه را از داخل همانجایی که وزنه می زنند گزارش کنند، چه فرقی می کند که استدیو در تهران باشد یا در لندن؟! خب هر دو باید از تصاویر تلویزیونی صحنه ها را گزارش کنند! واقعا چه فرقی می کند؟!
الف. خیلی فرق می کند! لندنی ها تصاویر را چند ثانیه ای جلوتر می بینند! و بعضی چیزهای دیگر را هم بینند!
ب. بالاخره تیم اعزامی به لندن هم بایستی یک فعالیتی داشته باشد!
ج. شاید شبکه 3 خیال کرده بود مردم دلشان برای عادل تنگ شده و به این بهانه می خواست عادل را به ما نشان دهد!
مسابقات وزنه برداری شروع شد و گاف های مجری! و ایضاً سئوالات عجیب و غریب فرودسی پور که سعی می کرد هر طور شده خودش را وارد بحث کند و کمی گزارش را جذاب تر نماید:
عادل:
ببخشید این چیزهای دایره شکلی که توی میله قرار میدن چی هستن؟!
کارشناس:
اینا وزنه هستن!
عادل:
ببخشید چرا مربی ها وزنه سنگین تر انتخاب نکردن که سلیمی در یک ضرب هم اسمش بالاتر از همه باشه؟!
کارشناس:
فرق نمیکنه؛ مهم مجموع یک ضرب و دوضرب هست!
عادل:
اما اینطوری زیاد جالب نیست!
کارشناس:
میذاری ما گزارش کنیم یا نه؟!
عادل:
ببخشید اونها آرد هست که به دستشون می زنن؟! اون چیه که بو می کنن؟!
کارشناس:
بعدا بهت میگم.
عادل:
چرا این ورزشکارها اینقدر اضافه وزن دارن؟!
کارشناس:
ببین! اینا 150+ کیلو هستن! اوکی؟!
عادل:
اوه! اوه! وزنه رو زد! چه خوشحالی ای می کنه این ورزنه بردار!
و کلاً عادل دوست داشتنی دیروز کمی با سئوال های عجیب و غریبش (که ما به آن مقداری آب و تاب دادیم) نشان داد توانایی روی مخ رفتن را هم دارد! ;)
شنیده ها حاکی از آن دارد که فردوسی پور بعد از مشاهده افتخار آفرینان کشتی و وزنه و برداری و پرتاب دیسک دچار یاس فلسفی شده و قصد دارد "برنامه 90" را تبدیل به "برنامه تشک" کرده و از این پس به بررسی داوری در کشتی بپردازد!
در همین راستا شنیده می شود فردوسی پور در اولین برنامه اش قصد دارد کارشناسی را که در عصرایران نوشت: "عبدولی به حق باخت/ داوران ناداوری نکردند." را به برنامه اش دعوت کند تا 69 میلیون و 999هزار و 999نفر ایرانی و همچنین خود کشتی گیر فرانسوی که گفت به کمک داور از عبدولی برده است متوجه شوند، سخت در اشتباه بوده اند و داور درست سوت زده! تا رئیس فدارسیون کشتی هم بفهمد اشتباهی آن بیچاره را محروم کرده!!
به گزارش جوان امروز به نقل از افکارنیوز به نقل از جام نیوز، خودرو "ون" پس از انحراف مسیر به داخل دریاچه ای که محل تمرین بازیهای المپیک در سن دیگو (کالیفورنیا)است فرو رفت و دو دختر بچه داخل ون غرق شدند. با توجه به گزارش واحد گشت بزرگراه کالیفورنیا، راننده ون، "آرلین هرناندز" در روز یکشنبه به خاطر مصرف الکل کنترل خودرو را از دست داده بود.
او و دیگر سرنشین که مرد بود، توانستند خود را نجات دهند، اما بچه ها پس از سقوط به دریاچه داخل "خودروی ون" گیر افتاده بودند، بچه ها نهایتا توسط افسر گشت مرزی، پیش از آنکه نیروهای امداد برسند از آب بیرون کشیده شدند و با امداد هوایی به بیمارستان منتقل شدند، اما جان باختند.
به گزارش دیلی میل، "هر ناندز" ۲۲ساله به دلیل رانندگی در حالت مستی و از دست دادن کنترل ماشین دستگیر شد.
تیمور غیاثی در گفتوگو با خبرنگار اعزامی فارس به لندن، در مورد کسب مدال نقره احسان حدادی در پرتاب دیسک المپیک اظهار داشت: حدادی مسابقه را بسیار خوب شروع کرد و تا پرتاب سوم نفر اول بود، اما رابرت هارتینگ آلمانی در پایان او را گرفت و اول شد. وی در پرتاب پنجم خود توانست رکورد بالای 69 متر را بزند، اما به دلیل خطایی که انجام داد رکوردش ثبت نشد. طلا حق حدادی بود و اگر یک مقدار حواسش را جمع میکرد و بدشانس نبود، به جای نقره، طلایی میشد
وی گفت: نقره هم ارزش زیادی دارد، چون دوومیدانی با این مدال توانست نخستین مدال خود در تاریخ المپیک را کسب کند. از ابتدا هم تنها شانس کسب مدال ما احسان حدادی بود و او توانست ما را به این هدف برساند.
مدیر تیمهای ملی دو و میدانی گفت: از کسب این مدال بسیار خوشحالم و خدا را شکر میکنم که دوومیدانی دست خالی به ایران باز نمیگردد.
حسین رضازاده می گوید از این پس منتقدانش می توانند پز مدال های شاگردان او در المپیک را بدهند.
به گزارش خبرنگار اعزامی خبرآنلاین به لندن ؛ حسین رضازاده پس از شب باشکوه وزنه برداران ایرانی در سنگین وزن گفت:« امشب یاد قهرمانی خودم در سیدنی افتادم. از مردمی که سالن را یک پارچه ایرانی کرده بودند تشکر می کنم. آنها کاری کردند که بچه ها نتوانند غیر از برای مدال طلا و نقره تلاش کنند.»
او در ادامه گفت:« این 4 مدال وزنه برداری که حاصل تلاش همکارانم در این چند سال است را به مردم خوب کشورم و رهبر معظم انقلاب هدیه می کنم و خوشحالم که همه بچه های وزنه بردار ، موفق ظاهر شدند. حالا منتقدان ما می توانند با مدال هایی که در المپیک گرفتیم پز بدهند و از موفقیت های وزنه برداری بگویند.»